torsdag 9 juli 2009

hemma ;D


nu kommer de ett långt inlägg ;)

Fredag 3.7.09
Packade klart på morgonen, sen kom Rebecka och hämtade mig så åkte vi till henne en stund. Då klockan börja närma sig två tiden så skjutsade Rebeckas mamma oss till långåminne där vi bytte bil, de va nån gubbe vi satt på med ner till åbo. Vi pausade först vid köffi sen vid abc i björneborg.
Vi ko till åbo och gick till terminalen och väntade på att Rebeckas pappa sku komma och checka in oss. Sen gick vi på båten, först gick vi med väskorna till hytten och så gick vi och ät! :) Vi gjord int så myki på båten, to nå kort och såg på folket ;). Sen så då vi kom ti långnäs så for vi ti hytten och hämta sakerna och så gick vi till de där ställe där man stiger av :P
Moster och zakarias stog där och vänta då vi kom av båten, for hem och sova! :)

Lördag 4.7.09, jenny 17 år
Vakna av att zakarias skramla i nån glasburk så att vi sku vakna :S då va klockan 11 ungefär!
Vi steg nu upp och gick och åt frukost, sen så tog vi nå cyklar och börja cykla iväg till ytterby, där vi sku simma, de va tungt att cykla för en av och måsta ha en BMX :/ :) då vi kom dit så va de jättevarmt i vattnet så de va bara att hoppa i direkt! Sen efter nån timme så cykla vi hem tibak ! Då vi kom hem så for vi till stan en stund, och så for vi hem ett varv och så och se på fotbollsmatch åland - Gotland, de va finalmatch i de där öspelen! :D åland vann iaf! :P
Sen for vi hem och ät tacos. Sen på kvällen så for vi till vikinga hallen och spea fotboll med zakki och fille :) vi hadd malax mot jomala, malax vann! ;D sen hem och chilla och så å sova! ;)

Söndag 5.7
.09
Vakna klockan elva ungefär, vi klädde på oss och så åt vi frukost. Sen så fundera vi på om vi sku åk in ti stan en stund så vi gick till busshållplatsen och såg när bussen sku far, men så had vi int lust att åk du iallafall så vi for ti mariebad ist och simma :) de va häligt att simma i ljumt vatten :) Va nu där nån timme sen hem och bara busa med amir och nå sånt :) Sen på kvällen så vila zakarias och fille spela en till match för dom ska visa att dom vinner, så vi åkt ti vikingahallen och spela, men vi vann då också! ;D då blev di sura, så jag och rebcka cykla hem! ;) Då vi kom hem så gjor vi int så myki, vi va nu ut med amir en stund! :)

Måndag 6.7.09
Vakna och åt frukost, sen så va vi med amir bara:) sen på kvällen så for vi till nabben men de va så kallt så vi gick till mariebad istället. Vi va där några timmar och så for vi hem. Då vi kom hem så for vi till vikingahallen och spela fotboll igen! ;)

Tisdag 7.7.09
Idag åkte vi in till stan, först gick vi omkring bara vi hitta inget för allt va så dyrt, men så gick vi till ett cafe och drack nå sen kom vi på att de finns en till butik som vi int had vari ti, så dit gick vi nu, vi hitta nå tröjor som va skit billiga! Efter de så gick vi nog till nån butik som dom säljd datorer och telefoner och sånt, där hitta jag nå högtalare till datorn för 8 euro ;) Sen hem och så och simma till mariebad! ;)

Onsdag 8.7.09
Då vi vakna så va det bara att packa och göra sig färdig, sen skjutsade moster oss till hamnen där hon väntade med oss tills vi fick gå på båten :) Sen kom båten och vi gick på och satte väskorna i hytten och gick ut på däck, de va fint väder men de blåst där ute! :) Vi tog nå kort och gick bara omkring. Sen va vi på mat och nå sånt! Då vi börja närmna oss så gick vi till taxfree och handla det vi sku ha! Sen och dricka nå och så kom vi till åbo och gick av, sen så åkt vi med personalbussen hem till malax. Vi kom hem halv ett tiden ;) gick och sova nästan direkt! ;)

Idag ;)
vakna halv 11, steg upp och gick och åt frukost. Vet int vad jag ska gör sen idag, det blir väl att bara packa upp och ta de lungt! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar